Rogol itu bukan keatas manusia sahaja, engkau orang kena faham macamana DAP rogol anda!!

Perogol bersifat buruk sangka dan peminat kepada kesedapan dari mangsa

Engkau orang jangan sedap cakap tentang rogol tu hanya dilakukan keatas manusia wanita sahaja.

Ya lah, wanita itu lemah, maka apabila tidak berpakaian kemas, dan menjuluk mata, maka, lelaki berhak dan boleh mengambil kesempatan membawa mereka ke suatu tempat, paksa buka seluar dalam dan pakaian dia dan engkau orang “chat”mereka dengan senjata keras, untuk kesedapan kamu.

Itu rogol keatas manusia nama nya. Atau perbuatan yang sama ketegori dengan liwat.

Bila Nurul Izah yang amat lemah didalam asas  ilmu agama Islam, maka ada perogol telah “merogol” dia semalam. “Boleh kah umat Melayu bebas beragama“, perogol bertanya, dan bila di jawab oleh Nurul Izah yang amat lemah dan berhinggus tentang agama, “Ya, kebebasan beragama itu tidak harus terpakai kepada non Muslim sahaja, ianya harus juga terpakai kepada semua“, maka perogol bersiri telah bertumbi-tumbi bergilir-gilir merogol dia dalam semak samun kemanusian.

Siapa tolong bila dia kena rogol?. Hanya bapa dia.

Dia di rogol oleh kawan-kawan baik dia, termasuk Ngeh Koo Ham, Siti Kassim, IChristian, dan ramai mubaligh Kristian. yang menunggu saat untuk mengatakan bahawa Melayu pun boleh beragama Kristian atau agama Hindu atau Buddha, jika mahu, seperti tercatit didalam perlembagaan Malaysia, yang membenar berkebebasan beragama, selepas umur 18 tahun. Lama mereka ingin memperbaharui pandangan mereka tentang ini, dan berpeluang menyatakan hasrat kesumat mendahwahkan dan merogol Melayu kepada Kristian, terutamanya. 

Bila parlimen berkata, hanya ahli MP sahaja boleh mengadakan sidang media di bangunan Parlimen, Tian Cua bersungguh merogol keputusan itu supaya mereka semua, ahli pakatan dan ngo mereka, tetap akan mengadakan sidang media seperti itu dibangunan  parlimen untuk kepentingan politik mereka.

Ini semua adalah kerana sifat perogol seperti itu sememang tersemat didalam jiwa dan raga ahli-ahli pakatan dan telah menjadi darah daging mereka yang berjenis hantu pada masa bulan mengambang. Mereka akan merogol siapa sahaja yang lemah tidak kira dari pihak kerajaan atau dari pihak keluarga atau puak pakatan mereka sendiri, asalkan modus operasi mereka akan melunyaikan Melayu dan Islam, dengan itu mereka akan rogol sepuas-puasnya, sampai keluar buih pekat, demi kebaikan mereka meruntuh sistem yang telah diguna oleh kerajaan Melayu dari zaman berzaman.

Mereka merogol sistem pemerintahan Melayu yang telah diasaskan kepada sistem Raja berperlembagaan, dimana Melayu adalah pengikut setia Raja- Raja, yang menjaga Agama Islam dan Tanah Air, bagi kesejahteraan keseluruhan  umat di Malaysia.

Dan tanya diri sendiri siapa kah yang paling benci kepada sistem itu dari dahulu lagi, sampai sekarang? Tentu lah manusia yang terdiri dari mereka yang gila kuasa kaum Cina chauvinist DAP, bukan kah itu tanggapan yang betul, jikalau diperhatikan siapakah perogol-perogol bersiri didalam masyarakat kita sekarang ini?

Dengan merogol agama Islam, Melayu akan lari dari Sultan mereka. Dan sekiranya perkerjaan rogol ini berjaya, sistem Raja Berperlembangaan akan di musnahkan. Maka musnah lah Agama dan musnah lah tanah air, slogan penting Raja Berperlembagaan bagi keutuhan masyarakat di Malaysia yang berbilang kaum.

Amat keji perogol.

Hukuman keatas perogol di Arab Saudi ialah potong kepala dengan pedang di hari Jumaat, seperti hari ini, di depan khalayak ramai di dalam kawasan lapang sebuah Masjid. Dan perogol jenis seperti ini di hukum tembak sampai mati oleh pihak Hitler semasa zaman mereka.

Dan kita di Malaysia harus membuang kerakyatan para perogol sistem kita serta merta tanpa berdolak dalik lagi.

Perogol jenis ini lebih teruk dari monyet atau kera di hutan. Dan sudah tentu semua kita ini membenci perogol. Betul?.

Jikalau begitu sebagai di kata, maka kita kena nyahkan DAP dari menjadi sebuah parti politik chauvanist di Malaysia. Kita letakan mereka itu sebagai sebuah parti kecil seperti dahulu kala, yang tidak berkuasa untuk merogol kita lagi.

Jangan biarkan parti angkuh seperti DAP hidup di Malaysia.

Undi UMNO dan BN semasa PRU 13.

Jauhi lah dari perogol yang berhasrat membunuh bangsa, agama dan tanah air.

Eekaa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s