Apa cerita ni MOT dan JPJ, orang maju dan advance dari kita kata “fly-kite ler Redflex dan jenis kamera sama”, kita lagi advance dari mereka ker???

Kan dari dulu lagi kami tak suka, kira aku dan geng ni, advance juga ler ya?.

Penduduk dunia yang komer semua kata advance lagi daripada kita kata tak HENDAK kepada kemera Redflex dan kemera jenis yang sama, dan banyak council dia orang rejek Redflex kamera dan yang serupa setelah di test uji.

Nak baca pemikiran otak orang yang komer kata lebih maju dari kita tentang cameras nih huh? Ok. Baca lah disini. 

La, kita ni taraf mana ya. Maju dari pada mereka kah, dok ada 811 buah cameras nih, setiap satu pula berapa lah kos benda ini ya.

Nanti orang ramai tahu juga. Jangan nak sorok sorok ler, nanti orang tahu juga buat untung atau rugi. 

Mesti lah rugi, ya tak?.

Cuba cakap clear clear sikit.

Jangan lah, mentang mentang kita ni tak advance, otak bawah sikit dari taraf maju, dah kena hadapi paw paw semacam benda ini. La, sian lah kita bro.

Kalau 200 to 300 peratus profit makna nya wow. Business sekarang ni ada lah dok dapat 30% untung, paling top rated tu, kalau dak, tak rak untung langsung bro, kerana business yang di  buat tu tak der orang tolong ler.

Jangan lah gitu kalau ya pun, kita miskin ni.

Sekarang macam mana ni, aku pun nak minta tolong nak buat businis sendiri supply Private Army sebagai kontractor untuk tangkap penjenayah kolar putih atau atau orang orang yang buang bayi. Banyak tu.

Boleh tak?.

Tolong lah.

Tidak mahal seorang kena terajang cuma RM100 jer dari saman polis, leh tak?. Aku untung dua puluh juta pun tak per. Boleh beli rumah sebiji, buat gigi palsu, ni dah nak kopak dah, beli baju dua tiga helai, yang lain derma kepada anak anak yatim. Aku tak hendak 400 million, k. Boleh tak.

Aku hendak perkenal kan sistem SPO. Aku  join venture ngan ramai kontractor Amerika dan Syria, dah.

Ada orang politik leh tolong tak?. Aku bukan member PAS tau.

Kalau leh tolong, I support benda ni nya, don’t worry. Ha ha ha ha.

P.S: SPO= Sistem Paw Orang.

P/P.S : See more here: “It appears that a Redflex employee in a management position over a city contract violated, at a minimum, the city’s ethics law, Redflex violated the city’s ethics laws, and that Redflex in effect covered the matter up by failing to report it to the city for a period of two years,” Rhee wrote. “Illinois law requires that city contracts be awarded to responsible bidders.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s