Jikalau moron ini dicalunkan sebagai Adun Seputeh, dia akan menang walaupun dia moron DAP

Bila moron pilih calun dia akan memilih moron juga, dan itu lah terjadi semasa pilihanraya umum 2008.  Ramai diantara yang memang pilihanraya 2008 terdiri dari moron moron kaum jenis ini.

Tahukah anda mengapa mereka memilih moron?

Mereka memilih moron kerana ramai anak anak mereka yang mempunyai kelulusan tinggi 9A keatas tidak mendapat perhatian kerajaan sedangkan moron moron Melayu yang lulus 6A dibawah pun mendapat tempat di MRSM. Apabila berkerja moron moron ini menulis didalam lapuran hebat “I are doing most important paper, it a one place among the place is important all of us, moron”.

Ini terjadi kerana moron moron yang memilih moron moron Melayu itu berpolitik melampaubatas, dan memilih sanak saudara dari kumpulan moron moron Melayu di Malaysia yang tidak mempunyai kelayakan untuk dipilih. Dengan itu ramai kaum moron moron Cina yang berkelayakan lebih 9A tidak mendapat tempat.

Moron amat membenci moron. Sebab moron sahaja mengenal moron.

Tetapi bila mereka menjadi pemimpin, mereka akan berdendam dan mengatakan orang yang memilih mereka itu moron.

Memang patut pun dipanggil moron, kerana semasa memegang jawatan mengunakan sepenuhnya kuasa untuk memberi kepada sanak saudara mereka yang tidak berkelayakan.

Syabas kepada Najib. Ramai sudah faham, mereka yang layak tidak kira Melayu atau Cina, 10A keatas mesti mendapat perhatian kerajaan.

P.S. Moron moron Cina baru sedar, bila pergi rawatan jantung di hospital kerajaan dan jalani bye-pass, hanya bayar RM350 sahaja beza besar dengan bayaran RM40,000 dihospital hospital komersial lain. Baru sedar bahawa moron moron Melayu didalam kerajaan ini lebih perihatin, bukan seperti moron moron DAP yang suka bercakap besar dan angkuh. Jadi mana satu mahu pilih moron moron jenis angkuh yang bercakap besar dengan moron moron yang amat perihatin keatas nyawa anda?.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s