Mengapa Syria di serang.

Pada pandangan Israel, kita adalah Goyim. Apa kah Goyim?. Lihat dibawah.

Tidak berjaga jaga, adalah orang atau negara yang lalai. Adakah negara negara Arab lalai? Adakah pemimpin Islam lalai. Dan adakah Nik Aziz lalai dan lunyai? Adakah beliau sudah terjerumus kedalam golongan the Protocol of the Learned Elders of Zion?.

General Wesley Clark mengaku bahawa Amerika telah bercadang menyerang 7 negara Arab dari 2012. Iraq, Libya, Sudan, Somalia telah diserang. Negara yang akan diserang ialah Lebanon, Syria dan Iran.

Vedio dibawah memberi penjelasan mengapa Syria diserang.

1. Vedio link:

2. Vedio link:

Dan dibawah ini pula mengapa Israel “menyerang” Malaysia mengunakan agen agen mereka dan membantu Singapura.

1. Vedio link. 

2. Vedio link

Berkenaan:

1. Vedio Link

Ringkasan:

Goyim are mentally inferior to Jews (ada persamaan dengan Cina Malaysia dan Singapura) and can’t run their nations properly (Melayu?). For their sake and ours, we need to abolish their governments and replace them with a single government. This will take a long time and involve much bloodshed, but it’s for a good cause. Here’s what we’ll need to do:

* Place our agents and helpers everywhere : (Sudah ada)
* Take control of the media and use it in propaganda for our plans (sudah dibuat)
* Start fights between different races, classes and religions (Bersih 3)
* Use bribery, threats and blackmail to get our way (selalu diancam)
* Use Freemasonic Lodges to attract potential public officials
* Appeal to successful people’s egos
* Appoint puppet leaders who can be controlled by blackmail (sudah di pilih)
* Replace royal rule with socialist rule, then communism, then despotism (selalu di ancam)
* Abolish all rights and freedoms, except the right of force by us (sedang diusahakan)
* Sacrifice people (including Jews sometimes) when necessary (sudah terjadi 9/11, dan akan terjadi)
* Eliminate religion; replace it with science and materialism (Ya sudah berlaku)
* Control the education system to spread deception and destroy intellect (memang sudah ada!!!)
* Rewrite history to our benefit (ya, selalu)
* Create entertaining distractions (ya, banyak di Selangor)
* Corrupt minds with filth and perversion (ya, banyak di Selangor dan Penang)
* Encourage people to spy on one another (selalu, ramai pekerja kerajaan menjadi spy)
* Keep the masses in poverty and perpetual labor
* Take possession of all wealth, property and (especially) gold
* Use gold to manipulate the markets, cause depressions etc.
* Introduce a progressive tax on wealth
* Replace sound investment with speculation (selalu berlaku)
* Make long-term interest-bearing loans to governments
* Give bad advice to governments and everyone else (ini kena check, berapa ramai yang tipu kerajaan dengan jalan ini, termasuk AES?)

Eventually the Goyim will be so angry with their governments (because we’ll blame them for the resulting mess) that they’ll gladly have us take over. We will then appoint a descendant of David to be king of the world, and the remaining Goyim will bow down and sing his praises. Everyone will live in peace and obedient order under his glorious rule.

By Rense.com

P.S: Perkataan “Anugerah Tuhan” yang diberikan kepada Annuar  Ibrahim adalah senada dengan “A descendant of David” atau keturunan Nabi Daud dan Nabi Ibrahim, didalam kisah kisah agama Kristian.

P.P.S:

1. Agen Yahudi mengunakan kalimah Allahuabkar membunuh penduduk Islam Syria.

2. Agen Yahudi FSA, membunuh umat Islam dengan melemparkan dia keluar bangunan.

 

3 thoughts on “Mengapa Syria di serang.

  1. woi , kau tau tak bashar assad tu kafir syiah?? kau bajet bashar tu anti zionis la??? utk pengetahuan kau, syiah dan zionis tak boleh dipisahkan.. tu semua lakonan je

    aku yg sokong umno ni pun malu dgn kau la..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s