24 Jam selepas menang PRU 13, saya tukar semua benda dalam negara. Nak tiru Gaddafi kah?. Dia tukar bendera juga!!. Bendera hijau lagi.

Fulamak. Tired. Just tired.

Taman Kosas Ampang: 09/09/2012:  “Dalam tempuh 24 jam menang dan jadi PM, saya tukar semua benda. Dari PTPTN ke minyak free dan semua benda dalam dunia free. Faham. Jadi Undi lah saya untuk PM, ok.

Body guard macam mana? Tidak mahu tukar ke orang jenis macam ini kepada jenis hot hot seperti “doll-doll” ke? Yang macam ini orang baru hendak buka zip seluar, dia sudah pun keluarkan pistol, you. Ini tunjuk gah jer, konon lah aku ini ada pistol, you.

Gaddafi dari dulu pakai top gunner semua nya hebat hebat. Semua jenis “doll-doll’ you. Tidak mahu mencuba ke, you?

Orang yang macam ini, orang keluar kan pistol dia sudah pun buka zip seluar, you. Yang macam mana satu mau, you?

Yang macam ini amat sesuai dengan you, you. Tak yah pilih orang yang suka keluarkan pistol cepat-cepat you, itu nak gah jer.

Nanti you keluarkan pistol you, dia sudah pun buka zip seluar. Kan senang bodyguard cam tu you.

Saja lah hendak bagi pandangan. Tak apa lah you. Nanti dah jadi PM, hello hello lah you.

Hey you, la, apa telah terjadi dengan body-guard Gaddafi nih huh?

Bila orang sudah benci, buat lah apa pun, semua orang tak ambik pot. Ada masa dibalas wey. Main you.

Note: PM= ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s