Amboi Malaysia Kini – cerita oral sex lak!!

Kelab Taat Laki, duduk bercakap tentang kahwin mahwin.

Ini bulan puasa bagus jugak cakap tentang sex.

Kalau tidak ada Kelab tu, bini tak tahu macam mana hendak bagi laki kurang steam di luar rumah. Musim bulan puasa ni juga bini kena awas laki kerana takut masuk nereka. Silap silap haribulan laki terbuka puasa diluar dan tidur dirumah.

Kelab tu juga kata orang yang kuat iman dengan tuhan kuat sex.

Patutlah lah orang PAS kuat sex. Dalam keretapi pun beraksi penuh minat. Bini orang pun dikebas nya, maklum lah bini dirumah bau bawang dan bertoncang. Patut sangat orang PAS join kelab taat laki ini dan ajar bini macam mana melakukan peranan semasa laki naik meter kedarjah 90 degree. Sekurang kurang nya kena tahu lakukan oral ais kerim, sekiranya badan tidak sihat. Selalu lah tengok vedio atau gambar Azzmeen atau Azznuar. Mereka ini golongan pensyarah Phd dalam bidang ini dan boleh di guna pakai sebagai pakar pengajar.

Nabi Sulaiman ada 1,000 bini. Mak oii, aku baru tahu. Sesetengah rasul ada 99 bini. Banyak nya. Best nya. Jikalau di hitung corak main lelaki seperti pensyarah Phd tadi, dari awal umur sampai umur mereka sekarang ini, harus juga mereka ini telah menibai 1,000 orang perempuan. Tapi bukan bini kut. Atau kalau di ikut perangai orang kuat DAP, yang telah membenarkan rumah urut di Selangor, harus kaum lelaki jenis mereka ini menibai lebih 5, 000 orang. Bukan bini, tapi macam bini.

Memang betul apa kata kelab taat laki tu. Cuma aku rasa bukan dekat dengan tuhan dia kuat sex. Semua lelaki yang belum mati pujuk kuat sex. Pada zaman ini, kalah nabi Sulaiman, kerana laki laki boleh bermain dengan beribu perempuan dari peringkat umur dia muda sampai tua, dan tak payah kahwin. Apa lagi, Selangor sudah buat supply perempuan dengan banyak.

Cerita sex, bukan sahaja lelaki. Perempuan pun pandai goda, sampai habis duit laki dengan memberi dia sex seumur hidup.

Jadi jikalau cerita hal sex, memang lah kita semua nya termasuk Nik Aziz, Mat Sabu, Annuar, Azzmin, Elly, Haji Hadi, dan semuanya nya sekali, teringin sex kerana sex itu seperti makanan.

Lapar, hendak lagi. Lapar, hendak lagi. Dan lagi. Mati pujuk pun hendak lagi.

Jangan main main.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s