Nik Abduh basuh ikan busuk untuk ke Putra Jaya?

Apa benda yang telah diberi kepada Nik Abduh ni?

Makan ubat sawan ke?

Otak bagus ke?

PAS sekolah apa?

Oh, anak guru agama!!.

Kelantan pun tidak dapat di perbangunkan, ingin ke Putra Jaya. Apa dia boleh buat disana?

Hendak kereta PAS 17 baru ke?

Tidak usah beri semangat dengan tipu manusia.

Tipu dengan mengatakan Allah telah bersama orang orang yang beriman.

Beriman apa jikalau kereta pun pakai number cantik?

Ini beriman dengan harta dunia.

Jadi, tidak usahlah membasuh ikan busuk dengan mainan kata kata manis.

Ikan itu tetap busuk, sampai kepangkal leher.

Busuk tetap busuk, seperti kuku kaki berkudis umat PAS.

Sorry brother, anda sudah fail.

PAS kalah teruk di KELANTAN PADA PRU 13 akan datang.

Allah telah memberitahu hati hamba.

InshaAllah.

2 thoughts on “Nik Abduh basuh ikan busuk untuk ke Putra Jaya?

  1. apahal melaluk nik abduh ni macam tengah high je. dah macam tidak siuman tu…kesian aku tgk puak2 PAS yang masih bermimpi lagi.

    • dia bukan kesian kepada orang. Apa hendak kesian pada dia. Mana tahu kalau dapat perintah nanti, dia akan lulus hukum pancung, her, baru rasa hendak kesian ke, taliban tu jenis cakap .cakap tentant darah merah tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s