Kawin 2, atau kawin satu lagi.

Bab bab kawin mawin ni sedap buat cerita.

Lagi lah jikalau ada orang hendak kawin dua. Atau tambah lagi satu.

Jikalau aku yang boleh memberi pendapat aku suruh dia pilih orang orang macam ini.

Kalau hang jantan, pilih lah yang betina. Kenapa pulak hendak yang jantan, bukan.

Yang macam ni ka, adalah omm nya.

Atau yang semacam ini. Semua ini orang famous famous tu. Aduh kan best!!.

Tetapi, yang ini memang aku salute. Dia kata lepas kawin dia tidak tahan dan cabut lari. Seminggu lepas itu, dia datang balik dan terus duduk rumah bekas isteri dia.

Itu lah dia orang kata tidak kenal maka tidak cinta. Lepas kenal baru hendak lagi bercinta.

Kata bini dia, sekarang ini mereka bercumbu dan mengadakan hubungan sex sebanyak tujuh kali sehari. Ini tugas laki dia, kerana tujuan utama beliau sebagai isteri ialah mengurus badan. Kata dia lagi, badan dia sudah susut berkilo kilo setelah menjalani terapi main tujuh kali sehari.

Engkau orang ingat lah, berapa kali kena buat kerja itu supaya isteri beliau ini betul betul menjadi model yang tiga diatas itu?. Aku rasa banyak kali kut.

Macam macam ragam manusia, dan kepada mereka yang berbadan gempal atau solid molid tu cuba cuba lah ramuan menghilang berat badan dengan cara mereka berdua ni. Sure menjadinya.

Bye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s