Suka concorde, tak layak jadi PM orang Islam dari beratus tahun dahulu kala!!, outside bro, you outside

Tersenggeh Guang Eng bila ada member dia kata dia tu bakal PM sebuah kerajaan Islam Asia Tenggara, Malaysia. Dia tidak baca buku kisah Nusantara dimana orang Melayu dahulu kala beragama Buddha telah mengetong sampah kan agama itu dengan mengambil kesucian dan peradapan agama Islam, dari raja, para pegawai pemerintah sehingga kepada rakyat jelata sekali gus. Maka dengan itu semua Melayu yang berpusat di Kedah sehingga ke Madagascar menjadi umat Islam yang padu.

Bercita cita besar kaum yang kelaparan mencari rezeki dinegeri orang dengan melarikan diri setelah tidak tahu mencari rezeki di negeri sendiri untuk mengetuai sebuah negara yang Roh mereka di jaga oleh the universe!!!.

Setelah menjadi para penipu ekonomi dan memegang kemewahan di negeri orang bercita cita untuk melanyak kaum Islam Melayu dan ingin menjadi ketua mereka seperti didalam sebuah ofis yang didirikan dengan penipuan monopoli yang amat besar.

Dan cita cita itu tidak mungkin akan tercapai, gali lubang dan masuk lubang adalah. Tiba tiba penjaga alam umat Melayu membuka satu persatu kelemahan diri anjing anjing kelaparan yang telah menjadi dalang kepada semua benda haram haram dinegara ini dan terbuka lah tirai kesukaan kaum kerabat mereka kepada concorde.

Tidak ada satu umat Melayu yang jahat menjadi PM atau ketua di Negara Islam di nusantara peninggalan Melayu Islam zaman berzaman, walaupun anda di lantik sebagai Saidina alltipus. Usah lah anda teringin sangat untuk mengetuai sebuah kerajaan Islam yang telah berjaya dari beribu zaman diatas dasar kekuatan Islam dan kekuatan tuhan mereka.

Ini bukan isu buat cd haram, atau buat kedai urut haram, dadah yang diseluduh haram, bertina yang dimasukan dengan cara haram, dimana perkara itu senang bagi orang orang seperti anda membuat dan menipu alam umat Islam Melayu.

Lu orang ingat Melaka tu kena jajah Belanda ke? Mana ada Belanda di Melaka bro?, Ali Rastam ada? Lu ingat Inggeris tawan Tanah Melayu kah?, mana ada, tidak ada seorang pun PM orang putih. Raja Melayu ada. Lu ingat senangkah mahu tipu Melayu, boleh tipu, tapi lu kena pergi potong dulu. Cina khawin Melayu mesti potong punya. Sudah potong kah?

Percaya lah kamu akan gagal. Pergi lah concorde, terbuka luas kejahatan seperti luas nya the universe.

InsyaAllah.

Note: How to pronoun concorde, easy, says it out lout: kongkit. Again Kong… ah alright that’s right.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s