DAP mengancam ketenteraman Melayu kerana Singapura

Singapura ingin menjadi kuasa besar di Asia Tenggara.

Penduduk 3 juta ingin menakluki rakyat Malaysia 28 juta dan Indonesia 200 juta.

Ambik Israel ajar askar Singapura, supaya menjadi Yahudi di Asia Tenggara.

Apabila kerajaan Melayu UMNO membina Nusanjaya, membangun sebuah pembandaran seluas dua kali ganda Singapura, PAP Singapura gelisah.

Apabila kerajaan Melayu UMNO ingin membina Jambatan baru dan membuka Teluk Johor dengan itu membesarkan kegiatan komersial di Pelabuhan Pasir Gudang dan Pelabuhan Tanjung Langsat serta Tanjung Pelepas, PAP mula naik suam-suam tengkok. Seluar pemimpin mereka mula terbuka kerana terlupa zip bila keluar toilet.

Bila kerajaan Melayu UMNO buka Pengerang sebagai satu pelabuhan stok dan pembersihan minyak terbesar, pemimpin PAP sudah tidak pakai seluar dalam, baik lelaki dan perempuan.

Apa ka jadahnya dia pengeluar minyak mentah yang dibersih yang terbesar di Asia Tengara. Bila Singapura keluar minyak? Bila kita hendak buat benda sama di Pengerang, hantar penduduk Cina Tongsam Singapura bantah. Sudah masuk campur urusan negara lain. Ini macam hendak berperang nih?. Lynas di bantah oleh penduduk Singapura dan diuar uarkan oleh DAP. Apa kah benda tu?.

Gila lah Singapura, cukup sial. Kalau hendak pancut air mani pun pancut di tempat hang punya, apa ka jadah hendak pancut ke dalam jubur bini orang?. Memang suil. Memang jenis perogol bersiri jenis nih!!. Bangsat betul Cina tongsan nih.

3 juta Cina Singapura dendam kerana Melayu dilihat cuba jatuhkan kerajaan Cina Singapura yang asalnya tanah nenek moyang aku. Mereka pergi berpakat dengan DAP dan akan segera jatuhkan kerajaan Melayu UMNO didalam PRU 13 kerana tak tahan dan ingin menaikan kerajaan Pakatan DAP supaya perancangan di Malaysia tidak merumitkan kegiatan perancangan ekonomi Singapura. Dengan itu hasrat kerajaan Cina Tongsan Singapura menjadi baruar besar di Asia Tengara terhasil. Juga mereka tidak perlu bercantum balik dengan Malaysia untuk hidup dalam membangunkan sebuah negara pulau yang dirampas dari tangan Melayu melalui demokrasi.

Itu sebabnya mereka menjalankan aktiviti menjahanamkan sebuah kerajaan Melayu dengan berkerja dan bersepadu bersama DAP.

PAS dan PKR sememang parti gila kuasa. Dan tidak melihat ini sebagai ancaman besar. Rakyat harus tahu perancangan terancang kaum Cina batak longkang dari tongsan ini yang telah berpakat sesama Cina baruar supaya faham kedudukan kita yang sebenarnya.

Mari kita serang Melayu PAS, dan semua orang dalam PKR, terutama Melayu bacol dan pondan gila kuasa itu. Supaya lain hari kita tidak perlu buat bom sendiri, membuat senapang patah dan duduk dalam hutan lawan mereka seperti umat Islam di Selatan Thailand. Ayuh brother, angkat tangan lawan Melayu Melayu bodoh dan sial didalam PAS dan semua kaum laknat PKR.

PS: Engkao jangan lanyak Fekah dah lah, dia dah kena lanyak gangbang bertubi tubi dah, kesian dia. Dah pucat dan lembik engkao!!, main tu.

Advertisements

5 thoughts on “DAP mengancam ketenteraman Melayu kerana Singapura

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s