Petepeteann naik turun, macam yo-yo, ker bunting pelamin?

Apa kamu fikir? Tak tau mungkin fikir tentang hal hal cenkarung !!

Yo-yo petepeteann, sekali tidak ada, sekali ada. Macam biskut.

Hendak cuba try acu test Khalid ke?

Buat apa hendak cuba acu try test dia tu, tak temban sangat ler, hilang steam sahaja.

Takut ke dia orang jual tanah, dan hilang duit entah kemana, dan jikalau BN ambik Selangor, macam mana hendak urus university yang tidak ada harta. Dah jadi Universita. Tersita tak der duit.

Buat olok olok macam ni, macam lah kita ni budak kechik, cakap bagi ais cream, terus diam tak naggis lagi. Steady lah bro, cakap cakap tarik tu kurang kurang bagi seminggu dua, biar dia terkentut kentut, baru lah cakap bagi balik. Ini dua hari dah pas ujian.

Macam orang khawin dan bercerai lepas sehari. Potong steam lah cerita macam ni.

Tetapi, BN ni, cepat betul tarik talak cerai. Bunting pelamin ker? Ingat pasangan Jajai dan Fasha Sanda jer macam tu, BN pun gitu?. La.

Eh, siapa yang bunting ni? Jangan laki sudah lah, hancur gelak dek orang.

Amboi, kesian lah tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s