Pemerintahan Nabi di sambung di Kelantan selepas kejatuhan Uthamiyyah


Tempat sembahyang lekuk kerana kuat sembahyang.

Masyarakat Melayu Kelantan amat bertuah kerana Nik Aziz adalah satu satu nya pemimpin Melayu yang telah menyambung pemerintahan Islam dari Nabi Muhamad.

UMNO tidak pernah membuat demikian. Itu sebab UMNO itu kafir.

Semasa pemerintahan Islam sambungan Nabi Muhamad itu, kerajaan ini telah banyak berjasa kepada rakyat Kelantan.

Mereka telah membina jambatan yang panjang dan tugu peringatan pecah tanah jambatan itu masih ada di Pasir Mas. Jambatan nya harus dilihat dengan mata hati.

Mereka juga telah membina sebuah stadium cum masjid yang amat besar di Bukit Merbau, dimana tugu pecah tanah pembinaan nya masih ada di kawasan itu.

Baru baru ini, kerajaan sambungan Islam dari Nabi Muhamad di Kelantan telah membina jalanaraya sepanjang 73 km dan tugu pecah tanah jalanraya tersebut masih ada di Kota Bharu. J alanraya itu hanya dapat dilihat dengan mata hati.

Kerajaan ini juga tidak perlu berkerja kuat, kerana mereka mendapat dana dari kekuatan kerajaan sambungan Nabi Muhamad dengan mengamal amalan hanya berdoa dan wang atau dana akan terus masuk ke bank bank mereka.

Memang hebat sebuah kerajaan yang disambung dari peradapan agung Islam yang dimulai oleh Nabi Muhamad.

Semoga semua negara negara Islam di dunia mengambil iktibar dengan kekuatan kerajaan baru Islam di Kelantan. Dan kerajaan itu yang diteraju oleh PAS yang mana telah berjanji memberi syurga jikalau memangkah PAS. Ramai telah pangkah PAS kerana keinginan ke syurga. Pada mereka yang buta, masjid dan stadium, jambatan, jalanraya dan masjid masjid yang terbina oleh pemerintahan itu, sememang mereka tidak dapat melihat semua bentuk pembangunan itu kerana mereka adalah orang kurang upaya. Malahan semua itu juga tidak akan kelihatan kepada yang tidak buta atau celik mata. Ini lah dia kehebatan terulung kerajaan sambungan Nabi Muhamad alaf baru di Kelantan.

Sekarang ini kesemua pemangkah PAS sedang duduk bermesra dan berbahagia di dalam syurga dari imbuhan memangkah PAS di dalam sebuah negeri yang diperintah oleh kerajaan sambungan Nabi Muhamad, Nabi umat Islam sepanjang zaman.

Advertisements

One thought on “Pemerintahan Nabi di sambung di Kelantan selepas kejatuhan Uthamiyyah

  1. Betul tu redbox, mereka ni sebenarnya tidak tahu apa yang dicakapkan, macam orang dalam kebengongan, UMNO dan BN adalah contoh Kerajaan terbaik Malaysia yang perlu dikekalkan untuk PRU13 nanti, PR tunggu dululah mungkin PRU 130 nanti boleh lah kot. PR adalah pakatan haram yang tidak mempunyai halatuju yang jelas untuk memerintah Malaysia, mereka sekadar ingin memrintah dan mengecapi kemewahan yang telah disediakan oleh BN untuk mereka dan kroni sahaja, rakyat dikelirukan dengan berbagai bagai fitnah memburukan UMNO/BN supaya pengundi mengundi mereka. Tapi cuba tengok adalah mereka mempunyai perancangan masa depan untuk memakmurkan lagi ekonomi Malaysia, tiada bukan? apa yang di war warkan apabila memerintah sekiranya menang nanti( kononnya) akan berbelanja sahaja wang negara dengan berbagai janji2 mega. Tambahan pulak dalam 3 parti PAS PKR dan DAP, DAP akan dominan kerana mempunyai lebih kerusi, PAS dan PKR walaupun mempunyai ramai kerusi Melayu tapi sebab parti berbeza, jadi DAP akan meminta supaya PM akan dilantik dari parti tersebut, kerana ada Melayu DAP yang sanggup jadi sikitol zaman moden dan agenda pengkhianatan terhadap Kerajaan Melayu disebabkan kemewahan dunia yang mengelabukan mata mereka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s