San Alfonso del Mar Resort di Chile ~ swimming pool terbesar di dunia!

Ai besar sungguh resort di Chile nih.

San Alfonso del Mar Resort.

Dekat dekat hendak serupa dengan resort dekat Tar 7 del Mar Resort.

Tetapi, di resort ini ada dekat dengan sebatu kolam renang sedalam 115 kaki.

Boleh bawa boat dalam kolam renang sebesar 20 kali ganda size kolam renang olympic.

Belanja untuk mengurus dia pun sudah menjangkau RM10 billion setahun dengan kos awal sebanyak RM5 billion.

Kutipan wang cukai kerajaan negeri Kelantan,  Allah, malu hendak cakap.

Kalau di banding dengan orang kafir Chile ni dengan orang Islam PAS  mereka lagi lah banyak mempunyai idea yang bernas untuk memberi banyak kebaikan kepada manusia.

Itu idea orang kafir tu. Orang Islam kita asyik hendak tipu hal hal bermuzakarah.

Lepas itu gerombolan dia berkata hebat betul ketua dia berpolitik.

He he he he he.

Hebat jenis apa, jikalau menipu.

Ini jenis semacam scammer dari Negeria.

He he he he he.

Hebat ketua mereka berpolitik macam scammer dari Nigeria.

Ha ha ha ha.

Malu lah aku hendak mengaku benda macam tu.

Cakap iklas, tetapi sebenarnya tipu daya. Atau senang cakap, tipu lah.

Tak patut langsung.

Patut lah Mek Ton bekerja jadi GRO di Kuala Lumpur.

Jikalau buat kerja pembangunan macam ini, orang PAS kata buat apa ke jadah benda macam ini?.

Tak masuk syurga buat kerja macam orang kafir.

Jikalau UMNO buat, PAS akan kata mereka hendak lelong lepas menang pilihan raya.

Benda membina ada unsur membuat sesuatu yang berfaedah.

Benda macam Bershih 3 itu membuat sesuatu yang memecahkan benda dan tidak datang apa apa faedah

Boleh ketua mereka berkata benda ini wajib dibuat? Fatwa kepala hotak nih.

Tidak masuk akal betul.

Membina adalah suatu kerja yang mulia, meruntuhkan adalah satu satu kerja yang menjahanamkan.

Jikalau disuruh PAS fikirkan perkara membina seperti ini, nampak gaya nya harus benda ini makan masa 20 tahun pun belum siap.

Di Chile, mereka membina selama 5 tahun.

Jikalau sudah siap, mereka adalah penguna numbor satu untuk menempah bilik bertujuan untuk memberi ceramah, taklimat jual ubat kuat kepada isteri isteri orang sampai pukul tiga pagi.  Semua bilik bernumbor 121 akan menjadi tempahan sebulan dalam setahun.

Mereka adalah pengguna setia kepada kemewahan, tetapi tidak mengerti bagaimana membina nya.

Mereka suka kepada mercedes, tetapi kutip cukai tidak berapa reti.

Baru sekarang mereka mencari cerdik pandai menyertai mereka.

Ini termasuk lah Bok Lokman, Aishah penyanyi dari New Zealand, dan seorang bekas Polis.

Yang lain adalah ketua ketua mereka dan ada diantara ketua mereka telah langgar truck polis.

Orang lain tidak pernah langgar truck polis. Ini ketua mereka.

Itu lah dia PAS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s