Amal PAS ada berani kah?

Semasa Mahathir PM Malaysia ramai rakyat kita pergi mengembara keluar negara.

Ada yang belayar mengeliling dunia. Ada yang mendaki Gunung Everest. Ada yang terbang pergi ke kutub Utara. Ada yang pergi ke kutub Selatan.

Mereka memecah world record.

Dan Malaysia di kenali dunia.

Masyarakat moden mengunakan kebolehan didalam diri mereka untuk mengenali dunia dengan cara aman.

Gambar diatas menunjukkan bagaimana orang orang yang di klaskan oleh PAS sebagai kafir laknat mengembara mengenali dengan dekat Air Terjun Victoria, tanpa rasa takut atau gerun.

Mereka berkayak sampai kegigisan air di kemuncak Air Terjun Victoria.

Dan sudah mestinya, AMAL PAS tidak akan berani melakukan, selain dari membalun kereta polis dan merempuh pagar semasa Bersih 3 untuk menunjukkan mereka itu satu kumpulan yang amat berani, ia itu setelah disuruh oleh pemimpin mereka Nik Aziz dan para sahabat sahabat dia.

Tidak ada satu berita pun di dalam sejarah 20 tahun Nik Aziz memerintah ada menyeliakan ahli masyarakat menjalankan aktiviti mengembara di luar negara bagi tujuan mengenali dengan dekat dunia luar serta mengenal kebolehan diri manusia serta mengembangkan semangat ingin maju diri didalam hati hati mereka.

Di lihat disini bagaimana kumpulan yang di katakan kafir oleh Nik Aziz menjalankan aktiviti berkayak di puncak Air Terjun Victoria.

Dan kumpulan ini di ketuai oleh seorang wanita yang lebih cekal hati nya dari seorang peserta AMAL PAS yang suka membuat kacau bilau kepada negara mereka. Sungguh malang, sekiranya beliau orang Malaysia dan seorang wanita yang miskin dari Kelantan dia akan dibiarkan menjadi seorang GRO di Kuala Lumpur.

Betapa sedihnya hidup di bawah seorang pemimpin yang kurang sempurna sebagai pemimpin.

Ini semua kerana corak pemikiran ketua pemimpin mereka yang kurang sempurna akal  serta dipenuhi dengan gelora didalam bathin mereka untuk menjadi seorang yang berpengaruh diantara mereka mereka yang tidak pernah mengenal kesempurnaan didalam kehidupan.

Sayang sekali dan demi masa sesungguhnya manusia selalu didalam kerugian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s