Melumpuh kan PAS lebih baik dari bermuszakarah.

Orang orang yang lupa diri  dan tahyolll – PAS

Sememangnya amat tepat ulasan Encik Zainudin Maidin bahawa perpaduan yang di cita cita kan oleh UMNO bersama PAS itu tidak wajar di urus dengan parti itu, sebaliknya amat tepat sekiranya PAS dilumpuhkan bagi tujuan perpaduan bangsa Melayu alaf ini di Malaysia. Baca Zainuddin Maidin disini.

Beliau memberi pendapat “quote”

Berasaskan kepada semua latar belakang ini, Pas tidaklah seharusnya menjadi pilihan UMNO untuk perpaduan Melayu tetapi sebaliknya perpaduan Melayu hanya akan wujud dengan melumpuhkan Pas. Kesempatan haruslah diambil daripada keruntuhan moral dan kekalutan politik Pas sekarang untuk memusnahkan sama sekali Pas.

Amat tepat. PAS bercelaru dengan asas kepimpinan yang tidak terurus, kewibawaan yang amat low standard, parti yang mengurus orang orang yang masih taksub dengan hantu raya, kebomohan, penjalan kaki di atas air, jampi air dan sebagainya.

Join PAS bererti ada berada didalam kelompok manusia yang majoritinya lemah akal fikiran, tidak mempunyai akal yang telus dan ketinggalan zaman dan tidak kompetitif seperti kehendak di zaman zaman Globalisasi

Kita boleh melihat bagaimana peranan orang seperti Nik Aziz yang mempunyai perwatakan yang anih memimpin sebuah parti yang dikatakan mengamal Islam dan dalam masa yang sama bersetuju dengan kerja kerja kemasyarakatan yang kotor seperti memberi fatwa membenarkan menjahanam negara dengan demostrasi.

Perlawanan perbuatan mereka dengan asas yang dipandu oleh keislaman didalam sebuah organisasi yang dibangun mengikut lunas Islam amat ketara apabila mereka bersekedudukan dengan membenarkan pluralisme, pergerakan gay dan lesbian, membenarkan urut mengurut di Selangor dan Pulau Pinang, dan lain lain perbuatan didalam sistem pakatan kerajaan mereka.

PAS harus di hancurkan kerana mereka telah menyimpang dari nilai nilai kebudayaan Melayu dan jauh sekali dari menegakan perpaduan umat Islam di negara ini.

Jatuhnya nya PAS bererti tegaknya kerajaan Islam di negara ini dalam perpaduan yang telah di bina selama ini oleh parti UMNO.

Mereka telah menjadi satu organisasi membunuh perpaduan umah di Malaysia dan harus di nyah dengan segera.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s