Cik Mek ni is the sexiest woman in the world ~ ya ker, lawa lagi GRO dari Kelantan, jangan mara!!!

Mek Ton lagi lawa, cuma dia tak der duit di Kelantan, jadi mari kerja jadi GRO di Kuala Lumpur. Mek Ton lawa lagi. Tak caya ajak lah saing mu gi tengok dia di ……

Ya ker?, ya. Bak pa heh, orang  Kelantan banyak jadi GRO di Kuala Lumpur?

Mu gi tanya Nik Aziz lah, bap pa gi tanya kawe. Kawe tak jaga tentang bui kerja kat Rakyat di Kelantan. Nik Aziz boleh jawab lah tentang isu ini. Isu mu zakar dah pun dia boleh jawab dengan amat lah terbaik, tak kan tentang kerja kerja untuk rakyat dia tak reti jawab.

Ho lah, bap pa lah ramai mek Kelantan hok lawa lawa jadi GRO di Kuala Lumpur. Lagi lawa dari demo nih deh.

Hey, hey, GRO tu gapo?.

Mu tanya Nik Aziz lah. Asyik tanya aku buat gapo?

Dia lebih arif.

Hok aku tahu GRO tu ‘girl rogol orang’

La, Nik Aziz boleh jawab ko benda gitu?

Boleh, semua benda dia boleh jawab. Mu nih, ingat dia tu kureeng kah?

Ajak ajak ayam “mu zakar dah” dia jawab dengan baik, apa lah mu bodoh sangat.

Ya erk, bodoh nya aku!!!.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s