Raja Lawak ~ Nicky Zizzz

Joker – budak kechik pun boleh buat lawak, apa lagi orang tua!

Macam Batman, cerita kartun yang amat baik, ingin menjadi seorang yang perihatin dan menolong menegakan keadilan. Yang sebenarnya Batman adalah citarasa pembikin komik yang sudah tentu tidak ada dalam dunia realiti.

Dari dahulu sehingga sekarang Nick Ziz ni adaah seorang joker yang paling top di Malaysia. Joke pertama dia bila dia berdoa supaya Najib pecah perut setelah dia minta duit Petronas tetapi Petronas tidak bagi.

Joke kedua apabila dia mencipta hari valentine day dengan nama baru iaitu hari isteri dengan gambar dia dengan Sabariah. Tiada siapa ikut dengan ciptaan dia.

Joke terhebat adalah apabila mereka mengunakan kaedah berjampi di kolam tadahan air di Kelantan untuk merawat dan membersihkan air. Cara rawatan air dengan jampi di depan kolam tadahan air adalah cara joker yang paling top di dunia. Air menjadi kuning dan bekeladak sehingga hari ini hasil dari rawatan pelik kaum fulamak funatik doom di sini.

Joke yang baru apabila dia hendak ber mus zakar ah dengan UMNO, dan sehari lepas itu berkata dia mahu semua ahli pakatan datang bersama beliau dan menyuruh UMNO join pakatan.

Jikalau episode episode di gunakan oleh Osbon mungkin populariti Osbon sebagai Maharaja Lawak boleh naik memuncak.

Advertisements

One thought on “Raja Lawak ~ Nicky Zizzz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s