Boleh ber~mus~zakar~rah kata Mahyuddin, tapi terkejut sangat dengan PAS

UMNO memang kenal betul dengan fael dan perangai parti PAS.

Seperti isteri tua yang sudah di cerai, segala benda baik yang ada pada tubuh PAS serta perangai buruk peribadi parti itu seperti curang, mulut becuh, cas keting, memporakperandakan jiran, masak tidak sedap, bertelanjang ketika mandi, suka megadu domba, suka shopping barang Arab, ego yang berlebihan, dan sebagainya, telah ada didalam pengetahuan bekas laki dia UMNO.

Jadi, sememangnya UMNO terkejut besar.

Mana kan tidak, otak kepada PAS, Nik Aziz sendiri beria-ia hendak kan ber mus-zakar-rah dengan UMNO.

Sama ada anggota badan PAS yang lain seperti kaki, tangan, mulut, hidung, pusat, ibu jari, mata, dan lain lain anggota badan parti itu setuju atau tidak, kita masih belum pasti.

Ini kerana, semua anggota anggota itu masih lagi melembikkan diri didalam pangkuan pelukan Annuar Ibrahim, bercium cium dan berdakap mesra, dan sesekali beromen dengan ahli DAP, menarik kain nya naik keatas dan sekali turun kebawah. Dalam berbagai isu termasuk lah benda benda seperti hudud dan agama Islam.

Jikalau ingin ber-mus zakar-rah, semua anggota badan itu semesti menjalani satu kata sepakat yang benar, bukan tipu tipu seperti lazimnya, berkata dengan lidah bercabang, dibelakang masih lagi beromen dengan DAP.

Jikalau demikian jadi nya, tempuh edah yang harus dilalui oleh anggota badan PAS itu boleh memberi kesan yang baik kepada parti itu sendiri, yang telah dilihat selama ini sebagai seorang pelacur sambilan.

Hendak kah UMNO kepada bekas isteri yang telah menjadi seorang pelacur sambilan?

Jikalau niat kita baik, walaupun sudah menjadi pelacur sambilan, boleh lah diambil kembali supaya beliau menjadi seorang yang insaf. Tetapi bagaimana sekiranya tabiat lama mereka masih menjadi jadi setelah di tolong, dan masih berdakap manja dengan Annuar Ibrahim,  Lie Guan Eng, super Kid Siang, Kapal Sink, dan lain lain lagi semasa anda tiada dirumah?.

Susah untuk si laki membersihkan otak dan minda beliau setelah mengetahui bekas isteri telah beromen dengan India, Cina dan Melayu LBGT, dan mungkin dengan Mat Salleh atau dengan Negro. Bagaimana lah rasa nya hati si laki yang baik hati jikalau gambaran sebegitu terbit semasa bermesra dengan bekas isteri seperti itu?

Naik ke turun?. Tentu lah susah hendak dibicarakan.

Untuk mengubah fael seorang pelacur, pada pendapat saya dan dari pendapat pakar psychologist adalah dengan mengkurantine kan beliau dibawah tanah sedalam 50 kaki, selama lima tahun.

Advertisements

2 thoughts on “Boleh ber~mus~zakar~rah kata Mahyuddin, tapi terkejut sangat dengan PAS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s