Gagah didepan, suwel dibelakang ~ sitanggang!

Tengok, gah lah tu, cara ikat tie pun cara amerikas. Bukan main lagi style nya, ya tak. Tapi, suka ikut boss kulum mengulum.

Lah. Segak betul lah saya.

Segak bersama boss.

Ala, jenis hendak kan pengaruh luar.

“Boss, boss jalan dimana tadi, bau hangit dan hanyir lah ni, ini jenis yang tak basuh lah boss, nampak jer smart ?” kata Jin pengkulum Kon Net. com.

Alamak. Tu sapa lah pulak.

Tak kan lah aku. Baru kejap segak megak dengan boss!

Tak kan lah mamat tu pi ambik gambar aku. Sial betul mamat yang ambik gambor aku. Betul lah.

Barua betul lah. Ya kah gambor aku tu huh?

Dah, ikut perangai orang yang dipengaruhi mamat luar.

Ingat wow, sikit lagi ada vedio cun punya, antara isteri isteri dengan kawan baik anda. La, lagi meletup.

Tak apa, mat salleh tu suka tengok. Malahan hendak tukar bini dia dengan bini anda lagi. Gitu, tau tak.?

Best lah tu ya?.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s