Mana pernah blow job, Nicky Aziz tak reti tang tu, job blow dia reti lah.

“Melayu adalah penduduk “kulit putih” Malaysia. Mereka sudah jadi Mat salleh. Mana Nick Aziz reti nih”

Mana tahu orang tua nih tentang “blow job”.

Apa kah hal nya duduk bercerita tentang “blow job” pada dia.

Itu sebab nya bila dia terbaca dalam paper tentang “blow job”yang dibuat oleh orang muda dan ketua ketua parti politik mereka, terkejut beruk-Mak-Yah lah dia.

Tersentak dari mimpi ngeri semenjak 21 tahun lagi.

Lalu dia berkata “cheh bedebah, mana ada orang hendak buat macam kerja itu, hendak hendak ahli politik mereka, ini semua kerja bodoh UMNO”.

Apa yang dia fikir ialah, mana ada orang hendak hisap konek mengonek. Geli geliman. Itu lah orang tua itu fikirkan. Jadi, bila dia fikir begitu, maka dia kata tidak ada dalam sejarah orang buat benda macam itu. Otaknya berkata.

Dia telah mundur dalam hal ini semua dan sudah ketinggalan selama dua puluh satu tahun.

Mana ada orang tua tua macam dia itu mahu hisap menghisap semcam itu. Hisap rokok jarang jarang adalah, tetapi hisap kemaluan itu susah masuk akal dia.

Sedangkan orang sekeliling dia semua buat perkara seperti itu. Senyum sana, senyum sini. Semasa bertemu sua didalam meeting meeting politik bahagian. Beliau ingat senyum mereka itu kerana suka kepada turban dia, walhal, mereka senyum kerana mereka baru sahaja kena ‘blow job”.

Sudah menjadi trend dalam seksuality negara sekarang ini. Alah, kan dia pun sokong LGBT. Tidak lah jauh sangat ketinggalan dia tu.

Aduh, susahlah. Itu sebabnya kita kena tahu hal ehwal masyarakat yang telah dipecah belah oleh politik agama, doa pecah perut dan kafir mengkafir. Sekarang mereka semua sudah betul betul menjadi kafir. Jadi siapa yang buat silap, bro?.

Susah bila kita bercakap tentang “blow job”  kepada mereka.

Mungkin mereka faham dengan “job blow” seperti di dalam krisis air di Kelantan yang semua rakyat Kelantan minum air yang mempunyai potensi beracun kimia kerana mereka semua sudah “ter-job-blow”. Bermaksud, “ter tak-reti-buat-kerja”.

Rakyat Kelantan disunatkan untuk berdemostrasi menjatuhkan kerajaan PAS. Kerana demostrasi menjatuh kan kerajaan itu hukum nya okay. Ini kerena mereka itu adalah sebuah kerajaan “chap chee boo” atau sebuah kerajaan yang dipilih dengan desakan untuk diundi dengan mengunakan agama. Bukan sebaliknya. Tipu muslihat agama.

Itu kata mereka lah. Bukan saya kata.

Saya sokong undi yang bersih. Bukan demostrasi atau dengan tipu muslihat agama. Aduh, blow job, blow job.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s