Hisap menghisap, ilmu hisap yang tinggi didalam pakatan.

Tak kira dari apa jenis parti politik mereka ini, ilmu hisap menghisap menjadi satu bahan atau topik yang amat baik zaman sekarang ini.

Dan diantara mereka semua itu, 90% adalah mereka yang suka kepada Parti Pakatan, atau peminat tegar mereka, atau terdiri dari ahli mereka.

Mengapa lah jadi begitu?.

Kerana mereka ini suka kepada sek bebas. Dan mereka terdiri dari semua kaum. Kaum Melayu menjadi pengikut kerana mereka ditegah oleh kerajaan yang mengamal polisi keislaman.  Dengan mengikut DAP mereka boleh hisap menghisap, baik kemaluan lelaki atau kemaluan perempuan,sesuka hati dimana mana tanpa segan dan silu dan tanpa bantahan dari umat mereka kaum Luh dan kaum kafir harbi.

Apa yang berlaku didalam Bersih 3 seumpamanya memberi gambaran kepada kita betapa mereka perlu mengabui mata rakyat semua tentang pentingnya sebuah kerajaan bagi mereka menghalalkan sex bebas didalam negara ini, seperti yang ada di Amerika, supaya berlaku disini. Manakala, sementara itu negara akan diambil alih oleh pemusnah umat dari barat dan kekayaan negara ini menjadi hak mereka.

Bagi “sex free” untuk para penggila tegar sex bebas, negara tergadai kepada mereka. Beri sex bebas, negara ditakluki. Sebagai contoh, beri candu, Cina diperintah British.

Lihat lah, pemuda pemudi Melayu melakukan sex bebas, diantara mereka, ada yang mengunakan gang bang, dan melakukan dengan berbagai bagai kaedah sex yang disukai oleh barat.

Seperti bermain sex diatas motor sikal, dan melakukan sex keatas saorang perempuan dengan berkumpulan lima atau 10 orang lelaki.

Kita sudah sampai disitu. Kita sudah menjadi ketagih sex.

Hendak khawin dua dan tiga atau empat, tidak senang. Mereka tidak perlu khawin dan melakukan sex bebas mengikut rentak barat. Dan mereka join Pakatan Rakyat sebagai cara membenci atau sebagai orang yang berfikiran anti establishment. Bertujuan menghalalkan sex bebas.

Peserta bersih 3.00 kebanyakan nya ada pengerak sex bebas. Bersih 3 adalah Pakatan. Balik dari berdemostrasi mereka main sex gang bang dirumah rumah kenalan mereka di Kuala Lumpur.

Mereka ketawa kerana lazat.

Kenapa jadi begitu?

Sebab, ketua ketua mereka memang kaki hisap menghisap. Mempunyai ilmu hisap peringkat tertinggi. PhD.

Hisap tetek atau punai bagi menghilangkan rasa berat kepala kerana bertugas demi rakyat. Kerja kerja berat dan memberatkan. Itu kemahuan mereka. Dan itu lah yang mereka hendak didalam negara ini. Seperti rancangan orang orang barat.

Dan, mereka ini adalah terdiri dari kebanyakan nya orang orang parti pakatan. PAS, DAP dan PKR.

Tidak percaya tanya mereka.

“Sedap kah?”

Tentu lah mereka menjawab.

“Best nya”.

Tidak percaya lagi, tanya lah Azmin.

Tentu dia tidak boleh jawab soalan anda dengan tepat.

Tetapi anda lihat lah pada wajah beliau.

Tentu lah terpercik beberapa perkataan.

“Best nya, sehingga menjilat jari!!”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s