Terlalu banyak urut dah!!

English: Reflexology on feet

Image via Wikipedia

English: Description: It is a wall painting fo...

Image via Wikipedia

English: Feet massage / reflexology

Image via Wikipedia

Tak habis habis urut. Category Sex lah tu.

Selangor negeri urut kaki.

Koner kereta – urut kaki.

Koner lagi -urut kaki.

Koner lagi – urut badan.

Koner lagi – urut badan dan kaki.

Koner lagi – urut kepala.

Koner lagi- urut kepala dan punggung.

La… urut urut semua nya.

Sikit lagi semua orang Selangor jalan macam robot. Semua kaki mereka dah kena rata dengan “uruttohlogy”.

Tak der saorang pun sakit sakit kaki lagi.

Boleh buat kerja kuat kuat atau boleh terus jadi tukang urut kaki dan kepala.

Hendak kenal siapa yang sudah servis kaki?.

Mereka berjalan hayun kaki lurus tanpa gerak di lutut. “Straight”. Dari peha ke paras tumit kaki. Dua dua kaki. Makna nya berjalan semacam pinacho. Itu dia orang dah kena urut kaki. Sihat.

Aduh. Banyak nya.

Naik sahaja shopping komplek yang sedang menurun jualan, ada kedai reflexology – Makna dalam bahasa Melayu nya kedai urut kaki. Atau kedai reflex reflex ler, kedai lembut lembut kan otot otot, semua otot otot untuk menjaga kesihatan.

Masuk ke Summit hendak beli baju budak sekolah, dah ada perempuan lambai tangan suruh datang kepada dia. Bila nampak budak sekolah belakang kita, terus lambai dengan telefon konon sedang bercakap dengan kawan kawan.

Lain kali pergi saorang saorang. Jangan bawa budak. Lepas itu baru boleh jalan macam robot. Huh…

Eh, bikin malu jer lah bawa kanak kanak masuk shopping komplek ni.

Apa Hannah Yeoh buat ya?. Urut kaki ker atau urut kepala? Ker urut apa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s