Cibai punya Melayu

Aku sudah lama kata cibai punya Cina.

Dalam hati dan perbuatan.

Bila mereka minta kerja atau pertolongan aku kata cibai punya Cina, minta lah pada Cina cibai.

Diam dan dalam perbuatan.

Bila mereka kata Cibai punya Melayu.

Tidak payah aku belasah mereka.

Anak Melayu sabangsa dengan aku boleh belasah mereka dengan senang.

Jangan fikir Melayu boleh dihina Cina cibai.

Ada diantara mereka sudah lama tibai cibai Cina doll.

DAP sememangnya parasite rasis dimana mana pun.

2 thoughts on “Cibai punya Melayu

  1. Seseorang itu tidak akan melenting atau bertindak ganas jika tidak di provokasi. That is a fact. Cakap pun tak guna. Faham2 je lah.

  2. haha kat sini melayu ke atau cina ke cibai memang perlu diketawakan. Lebih-lebih lagi di hadapan orang luar negara, acting like bull want to bang on the pig, ini adalah maksud 1Malaysia yang bodoh oleh Najib.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s