Kuasa imperial masih dipegang teguh Cina G1

Peradapan kaum imperial masih diamal dikalangan kaum Cina G1 dan vampire jenis Melayu celup di Malaysia, Indonesia dan Singapura.

Di Kuala Lumpur, Cina G1 masih mengunakan pemandu kereta orang Melayu dan mereka masih mempamirkan keegoan bangsa imperial dikalangan mereka kepada pemuda dan pemudi Melayu dizaman ini. Mereka masih berpaksikan negara asal mereka. Dan kaum Melayu adalah kaum yang perlu di tindih.

Mereka masih mengagongkan kekuatan paksi grombolan kelab kelab khas untuk kaum mereka dan sanggup mengenepikan kemunculan anak anak Melayu yang berkelulusan MRSM dan Universtiti Teknologi MARA.

Mereka masih tidak mahu menolong kehidupan anak bangsa Melayu yang hidup susah dan miskin kemunculan dari kepincangan yang terhasil dari amalan kuasa imperial mereka.

Mereka telah mengambil alih kuasa British dan memerintah negara Melayu walaupun kita sudah merdeka bertahun tahun tanpa kita sedar.

Kepincangan ini menyebabkan bangsa Melayu masih miskin, mundur dan pencapaian Melayu menguasai ekonomi sebanyak 30% masih belum tercapai walaupun lebih lima abad kita di merdeka kan.

Kita harus meminta kemerdekaan mutlak dengan mengambil hak kita dari peniru bangsa penjajah, walaupun mereka itu mengaku diri mereka rakyat negara ini.

Bangkit lah anak bangsa ku.

Faham lah kedudukan kemerdekaan yang kamu rasai sekarang sebenarnya masih belum kamu kecapi.

Merdeka dari penjajah baru. Sedar lah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s