Fahaman melawan Allah

English: Dusk at the Sultan Omar Ali Saifuddin...

Image via Wikipedia

Bila semua umat Islam, Melayu dan lain bangsa di dunia, menentang kerajaan Israel kerana kekejaman mereka kepada umat Palestin, ada saorang Melayu yang menjadi manusia pertama dari negara ini yang akan mempertahankan keselamatan dan kewujuban negara Israel.

Dengan penglibatan beliau diatas usul untuk mempertahankan negara Israel beliau merupakan saorang Melayu (Islam kah?) yang pertama dari negara ini yang terang terang menjadi musuh Allah.

Siapa kah musuh Allah itu dari Malaysia?. Dia adalah ketua pembangkang yang terdiri dari parti parti politik kafir iaitu, PKR, DAP dan PAS.

Mengapa PKR itu satu parti jelmaan orang orang kafir laknatullah?.

Pertama nya mereka telah menyorok fahaman plurailisme di dalam beragama di negara ini.

Mereka telah menterjemahkan fahaman hak asasi manusia didalam gerakan gay, lesbian dan transexual supaya diterima pakai oleh semua umat Melayu.

Mereka telah menterjemahkan kesungguhan mereka untuk menyamaratakan agama Islam dengan agama agama lain di negara ini.

Mereka telah memporakperandakan keharmonian kaum dengan mencabul kehormatan kaum Melayu didalam semua aspek kemasyarakatan terutama keatas institusi agama, institusi raja raja yang telah lama mempertahankan agama Islam di Malaysia.

Sesungguh nya mereka ini adalah musuh Allah yang amat nyata.

Tetapi, mengapa PAS juga parti kafir, bukan kah PAS itu parti Islam?.

Betul, PAS sebuah parti Islam. Tetapi, semenjak 3 tahun ini di Selangor PAS adalah sebuah parti kafir. Dan PAS Selangor adalah sebuah parti yang telah menjadi musuh Allah.

Kenapa begitu?.

Kerana PAS telah bersubahat dengan rakan mereka dari parti kafir membina empayar yang melanggar sunnah Allah.

PAS berdiam diri dengan kemusnahan akidah umat Melayu dengan membenarkan rakan mereka membuka beribu ribu rumah urut di Selangor, berdiam diri setelah kaum kerabat rakan kongsi mereka melacurkan agama Islam hanya untuk undi.

PAS membenarkan perkataan Allah diguna pakai oleh semua agama.

PAS membenarkan orang Melayu di murtadkan.

PAS sokong gay dan Lesbian.

Terkini PAS mungkin bersetuju untuk mempertahankan keselamatan negara Israel.

Jadi kesimpulan dari perkara yang jelas diatas.

PAS adalah sebuah parti orang kafir, orang orang yang di laknat oleh Allah serta menjadi musuh Allah yang amat nyata, kepada umat Melayu dan semua Muslim di Selangor dan juga di Malaysia termasuk Sabah dan Serawak.

Bukan kah DAP sebuah parti untuk semua kaum dan agama?

DAP semenangnya sebuah parti yang di laknat oleh Allah dan menjadi musuh Allah dari dulu hingga sekarang. Pertama nya mereka menjadi kan PAS sebagai hamba abdi, dan mereka menyusup kedalam hati naluri Melayu melalui tipu helah yang amat nyata bagi menjatuhkan fahaman Islam, Melayu dan Raja Raja.

Dan apabila institusi Raja Raja yang telah menjadi nadi mengawal agama Islam di negara ini cuba diruntuhkan, maka dengan jelas, mereka itu musuh Alllah yang nyata.

Kesimpulannya: Kita telah dipengaruhi oleh fahaman laknatullah dari “Anwarinas” kedalam semua institusi masyarakat, parti parti politik, cara hidup dan budaya, dan ini adalah bahaya yang amat besar kepada umat Islam dan ahli masyarakat di Malaysia kerana grombolan ini akan membawa kepada kehancuran.

Berjaga jaga dari terus menjadi kawan kepada musuh Allah yang amat nyata. Ingat lah di akhir zaman umat Muhamad akan didatangi oleh rakan rakan yang merupakan musuh musuh Islam dan musuh Allah yang amat nyata. Dan zaman itu adalah sekarang ini.

One thought on “Fahaman melawan Allah

  1. Apa kah jenis manusia2 ini masih kita katakan MELAYU ISLAM…yang jelas2 berfahaman yang bertentangan dengan HUKUM ALLAH….kata kan TIDAK sebelum kita di cap bersekongkol dan condong dengan MEREKA. setakat Melayu je lah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s