Sebab UMMMMMNO jadi sex bebas, dan, sebab PAS jadi sex kebas.

Sex bebas tidak boleh, sex kebas o.k. – PAS

Contoh gambar gambar orang politik dari muda ke dewasa dan tua

Semasa muda muda

Semasa sudah tua tua

setelah dekat dekat tua

Jangan lah hendak percaya seratus peratus orang politik. Bila payah hendak benteras sex LGBT, Nik Aziz kata sebab “munasebab” adalah asal nya datang dari  cara UMMMMMNO.

Bagaimana caranya, tidak diberitahu.

Tengok sendiri, pada mula hidup nya dia adalah berperinsip kepada lunas Islam. Dan bila sudah tua tua, dia sudah menyelam dengan prinsip nasi campur tomyam, prinsip Islam yang boleh diguna pakai oleh abang ipar didalam rumpun politik beliau.

Semasa Mat Sabu mengamal sex kebas, PAS tidak menyatakan apa apa pun tentang isu ini yang mana ia adalah satu perbuatan yang lebih awal mengamal dan membawa cara, jalan jalan atau liku liku hala tuju LGBT. Itu contoh pertama kemusnahan cara hidup normal kepada paras LGBT yang terdapat pada hari ini.

Pun demikian, masih ramai pengamal sex kebas dikalangan mereka di kawasan yang di kawal selia oleh mereka. Namum tiada apa apa tentangan dari kumpulan ini untuk menghindar kelakuan serba tak kena dalam corak pemikiran Islam mereka, dan ini telah membawa masyarakat ke arah LGBT secara diam diam.

Jikalau pandai sangat kenapa tiada apa apa konsep yang di gunakan bagi menyekat sex kebas yang melanda masyarakat pada zaman itu bagi mengelak sex bebas pada hari ini?

Ada faham ke? Orang yang tidak begitu pandai selalu nya menyalahkan orang lain. Tidak tahu menyanyi salahkan P. Ramlee, tidak tahu menari salahkan lantai tinggi rendah.

Bila ahli politik hanya pandai bercakap menyalahkan orang lain dan diri sendiri tidak tahu bagaimana mengawal keadaan maka itu lah masa nya orang sebegini harus di buang dari menjadi seorang ketua. Mereka harus diketepikan seperti ketua ketua negara negara Arab.

Definasi sex kebas: Ambil bini orang bertujuan mengunakan badan beliau untuk tujuan sex, mengunakan keperibadian Islam untuk mengambil anak dara orang sebagai isteri muda bertujuan mengunakan badan beliau untuk tujuan sex. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s