Cina tetap China, macam tu lah dia.

Perangai orang Cina tetap sama dimana-mana pun. Tetapi itulah kebolehan mereka mengunakan akal tipu muslihat untuk mengelak daripada dihimpit kesusahan. Lihat bagaimana seorang wanita Cina yang genik begitu kuat memerah otak supaya kereta beliau dapat di letakkan dalam parking lot yang tidak ada disatu jalan besar di Beijing dengan meletakkan satu papan tanda beliau sendiri tanpa disedari oleh polis.

Vedio diatas tidak boleh di muat-turun disini, walau bagaimana pun anda boleh melihat sendiri kepandaian licik seorang wanita muda Cina membuat parking lot dia sendiri di sini.

Lihat bagaimana jurugambar ketawa besar melihat gelagat beliau itu sambil mengambil gambar cara beliau membuat parking lot ditepi jalan besar Beijing.

Jikalau anda rasa menaiki keretapi di Kuala Lumpur yang dikatakan sangat sesak, lihat gambar dibawah bagaimana orang ramai Cina berpusu-pusu menaiki kereta api pagi untuk ke tempat kerja tepat pukul 7.30 pagi. Nasib baik di Kuala Lumpur. Sesak sesak juga, tetapi di Beijing, bukan lagi sesak tetapi terassak. Ha ha ha.

Mampus, kuat main ini, terlampau ramai lah kaum ini. Ha ha ha.


Tidak mahu pergi di negara China lah terlampau ramai orang hendak berebut tempat duduk di dalam keretapi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s