Kemut Bersih 2.00 kuat sangat dah terpancut cepat semacam dalam vedio sex, lantui lah lu.

Paysage

Image by bDom via Flickr

Ini lah dia, jikalau ada seorang perempuan yang giler sex kemut Bersih 2.00 kuat-kuat, sudah terpancut awal, semacam perilaku pelakun vedio yang terpancut teremosi serta merta dalam masa tidak sampai seminit. Ha ha ha.

Lebih 81 orang yang telah terkentut didalam sel-sel jail polis, dan mengikut kata Annuarey ramai lagi yang akan ditangkap polis kerana cuba menghidupkan Bersih 2.00 yang diuruskan oleh mereka terbodoh sekali dalam dunia politik tanah air.

“Engkau ingat ini negeri kepala mak bapak kamu ke?, jikalau 100,000 ahli haram kamu bawa kesana, kami dok ada 27 juta lagi, semua kata kamu sedang buat kerja bodoh, iaitu mengacau bilaukan sebuah negara, dan kamu ambik alih pemerintah seperti negara ini harta kepala mak bapak kamu” kata AA Semak Taib, sastrawan dari Kampung Indah, Kedah yang ditanya adakah beliau ingin menyertai demostrasi Ambiga itu.

“Jikalau hendak sangat menjadi pendana menteri, ikut saja kata Mahathir, kami akan bagi sebuah kampung dan kamu akan dilantik menjadi perdana menteri dikampung itu, jadi apa susah sangat hendak buat demostrasi bengong ini?” tanya beliau kepada pelakun vedio yang sedang ditanyangkan kepada kami.

“Dan tidak payah kemut-kemut kuat-kuat, nanti terpancut awal macam hari itu, suruhlah fikir sejenak jadi orang yang ada akal fikiran” kata beliau lagi.

“Tarak akal punya pegembala kambing”.

“Bodoh, dan tidak siuman”.

“Ingat ingat sikit, kepala hero Tok Guru kamu semua sudah lari tidak mahu campur hal sewel sewel bekas peguam ini. Sikit masa lagi aku hendak hantar memorandum kepada Menatanghayu di Israel supaya dia cancell sahaja hantar duit kepada komer semua. Dan jikalau komer semua kena tangkap, sapa hendak baca doa selamat supaya tidak jatuh kedalam neraka dari syurga?”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s