Sudah bersedia, saya tidak risau satu sen pun,

Description unavailable

Image by bRokEnCHaRacTer via Flickr

Saya kata saya tidak risau satu sen pun.

Sudah bergaul dengan kaum Cina 30 tahun dari London ke Malaysia dan merangkumi kebenua Latin Amerika.

Apa hebatnya, tiada apa-apa, tiada apa-apa.

Sekarang sudah tahu mereka begini, paling tidak senonoh adalah suka main “perempuan” macam dalam vedio sex tempuh hari.

Semua pekerja aku, Melayu. Tak der saekor pun Cina. Tidak payah Cina, apa pentingnya dan apa kah pandainya?

Semua mereka suka aku, Cina suka aku, India suka aku, tetapi, bakkata perpatah, berkawan ada batas, semenjak kebelakangan ini aku tidak suka lagi mengunakan mereka didalam semua urusan aku, dari sekecilkecil perkara sehingga sebesar besar benda. Mereka pulak datang mengolek mohon kasihan kepada aku. Jangan harap lah aku boleh jatuh kesian kepada mereka. Itu balasan yang patut kepada penderhaka yang mengunakan Melayu sebagai kawan baik dihadapan, dan musuh ketat dibelakang. DAP adalah parti yang memisahkan aku dengan semua orang dari kaum Cina.

Cukuplah. Aku sudah bersedia.

Setuju dengan kempen “Buy products and services from Cina Men last” – saya dah practice benda ni semenjak 2008. Harap semua Melayu (Islam) dan Pribumi mengikuti kempen ini.

Mat Ell #eekaawordpresscom.

This entry was posted in Uncategorized by Admin. Bookmark the permalink.

2 thoughts on “Sudah bersedia, saya tidak risau satu sen pun,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s