Raja Abdullah bagi duit RM32.66 billion dan RM1, 221.02 million infra hingga 2014.

"Hello, Hello, Ayatollah, aku dapat RM32.66 Billion, Raja Abdullah bagi, hang bila nak bagi pada Mat Ell tomyam tu? Bini aku happy menjak hari ini, kira Okay lah tu. Nak tanya sikit itu geng 20 juta member protes pro kerajaan untuk hang tu, berapa Dollar habis? 10 Dollar seorang ? Oh pandai hang, baru Dollar 200 juta, otak geliga! Okay la ya, aku nak call Haji Hadi, PAS, nak beritahu, bab macam ini bab apa? Rasuah pilihan raya ke sedekah amal jariah!. Apa Ayatolah? Tak boleh pakai? Nik Aziz?, Sama? Okay lah, aku tak payah call. Bye"

"Kasut anak, susu anak, cermin mata Piah, bayar saman ekor, baju aku sepuluh pasang, coli, berus gigi, karpet bilik depan, ubat sakit gigi, lesen memandu, hutang Kak Som, pergi umrah, buka bank akaun, jubah laki 6 pasang, mesin basuh, handfon Limah, handfon Joe, Ipad, hutang streamyx, pisang emas dua tandan sedekah masjid, sejadah lima, ala, apa lagi ekk, huh duit tuition dan duit bas lupa pulak!!!"

Revolusi Jasmine menusuk hati sanubari Raja Saudi, King Abdullah, 87 tahun dan beliau bersedekah kepada fakir miskin.

Mat Ell #eekaawordpresscom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s