Sakmongkol AK 47 minta derma, ha ha ha, macam PAS, acu cuba buat Highway dan minta lah derma!

Orang baru nak celik dan sebelum ini buta hati.

Dah katakan DAP support. Banyak tu duit dari rumah urut, merata tempat di Selangor. Apa macam tak minta ke? Billion tu ada dalam akaun.

Aku citer pada hang sikit heh. Cina tak bagi duit pada Melayu yang tak perform. Atau lebih tepat rakyat Malaysia semua tak akan beri apa benda kepada orang yang tak leh buat kerja. Hang minta lah pada Cina Raub tu, mampus tak akan di beri nya. Lain lah jika hang jadi menteri besar, buah durian yang belum masak pun di masaknya untuk beri kan kepada hang.

Hang nak minta pada Melayu. Cibai nya mereka nak bagi, dok pecah tembelang buruk buruk kan Melayu. Bagi jubor mu dulu nak di sula adalah. Ha ha ha.

Jangan risau, kawan baik hang cakap, Nik Aziz, hang pi cari guni, tampal cat merah, lukiskan tegak keatas, dah. Jadi ler kain rentang untuk engkau.

Malu malu. Kalau terror sangat tau tak, tak yah banner, letakan kotak rokok pun orang undi. Ini, jangan harap ler Melayu dan Cina Raub nak undi. Dah tahu hang punya standard. Belajar tinggi pun tak guna, kalau akal kureng.

He he he, minta derma macam PAS. Hey, pi cari tin milo nun. Letak tepi masjid. Minta minta orang lupa ler siapa tu DAP. Atau hang taruk banner dan logo PAS ler, macam boss hang nak pakai untuk digunakan di semanjung Malaya. Nasib baik hang dapat derma.

La, sanggup dia jadi kuli DAP!.

PS: You won’t reach the pearl at the bottom of the sea, you only have a very short breath. As usual.

About these ads

5 thoughts on “Sakmongkol AK 47 minta derma, ha ha ha, macam PAS, acu cuba buat Highway dan minta lah derma!

  1. Dia ni memang kebulor dui9t,masa jadi ADUN Pulau Manis sentisa merungut tak ada duit,sebagai alasan tak buat kerja./Pengkhianat Melayu.

  2. The way he argues with the others and comments made ‘no class ‘ bro. I think he is doom in the coming election. I am not from Raub but I have asked this question before in his blog, apa yang AK47 buat yang bolih orang Pulau Manis bangga? tak ada jawapan. hahahaha

  3. kalau menulis tu silalah beradab sikit,buat malu org melayu. jgn tuduh org tak tentu pasal.
    umno dengan bn tu pun menindas melayu boleh tahan jugak. kalau tidak kenapa melayu ni masih ramai yg tak berjaya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s